Växter och krukväxter

Vår passion för det gröna syns i alla de vackra gröna växter vi har i vårt sortiment. Från imponerande storslagna växter till små gröna kompanjoner som passar i varje hörn – Mayflower har något för alla smaker, hem eller kontor. Se även våra andra plantor

Sätt din egen prägel med krukväxter

Gröna växter är inte bara naturens konstverk, de är även fantastiska inredningsdetaljer som lyfter ditt rum till en ny nivå. Vår kollektion av växter erbjuder garanterat en unik atmosfär till ditt hem. Våra kunniga florister hjälper dig att hitta de perfekta växterna som sätter prägel på din interiör.

För den som trivs med att odla och vårda växter är en blandning av blomstrande krukväxter, kaktusar, storslagna gröna växter, finurliga arrangemang och andra spännande krukväxter det perfekta valet. Att sätta ihop olika sorters växter är som att måla med färger i sitt eget hem. Genom att blanda blommor, tåliga kaktusar och stora växter kan du skapa en mysig och levande atmosfär och en fin färgskala. Det är som att skapa din egen lilla trädgård inomhus – vacker och inspirerande på samma gång.

Hitta en trendig kruka till din växt

Hos Mayflower har vi ett brett utbud av trendiga krukor som inte bara ger din växt en praktisk plats att växa, utan även adderar en extra touch till din inredning. Välj bland olika stilar, färger och material för att hitta den kruka som passar just din växt och din personliga smak – från eleganta keramikkrukor till moderna varianter.

 

Tips för placering och vård

 

Hur placerar du din nya gröna växt för att den ska trivas och blomstra? Vi på Mayflower delar glatt med oss av tips och trix för att ge dina växter den bästa möjliga miljön. Oavsett om det är en solig fönsterbräda, ett skuggigt hörn eller en elegant kruka på matbordet, kommer vi att guida dig för att säkerställa att din planta hamnar på rätt plats.

Skicka en trendig krukväxt till någon du tycker om

 

Hos Mayflower är vårt sortiment av gröna växter inte bara för hemmet; de blir även underbara presenter. Överraska någon du tycker om med en fikus, en monstera eller kanske en söt rumsgran. Vi hjälper dig att välja den perfekta växten och kan även skräddarsy vackra förpackningar för att göra överlämningen extra speciell.