Blommor till Event

På Mayflower kombinerar vi expertis i blomsterförsäljning med passion för eventdesign. Vår eventblommor-avdelning skapar unika arrangemang för alla typer av tillställningar, från små sammankomster till stora evenemang.

Välkommen till Mayflower – Där blommor förvandlar ditt event

Mayflower är inte bara en blomsterhandel, det är en plats där blommor blir konstverk. Besök vår avdelning för eventblommor för att se hur vi kan förvandla ditt evenemang med våra skräddarsydda blomsterarrangemang. Låt oss skapa en atmosfär som inte bara är vacker att se på, men som också berör dina gäster på djupet.

Utforska våra eventtjänster

Varje event är unikt, och våra blomsterarrangemang speglar detta. Vi erbjuder personlig service för att säkerställa att dina blommor perfekt matchar ditt events tema och stil.

 Bröllop och ceremonier

 

 

Skapa en oförglömlig atmosfär på din stora dag med våra skräddarsydda blomsterarrangemang.

 

 

 

 

Företagsevenemang

 

 

Förhöj ditt företagsevenemang med eleganta och professionella blomsterdekorationer som speglar ditt varumärkes identitet.

 

 

 

 

Engagera dig i vår vision om hållbarhet för ditt event

 

På Mayflower kombinerar vi skönhet med hållbarhet för ditt event. Vi väljer ekologiska blommor när möjligt, minskar miljöpåverkan och bidrar till en hållbar framtid. Välj oss för ett vackert och ansvarsfullt event.