Bröllop

Brudbuketter och blommor till bröllop är inte bara vackra tillbehör; de symboliserar kärlek och lycka, och bidrar till att skapa en oförglömlig atmosfär på er speciella dag

Brudbuketter och blommor till bröllop

För många som ska gifta sig är blommorna nästan lika viktiga som brudklänningen och maten. Att välja rätt brudbukett och blomsterdekorationer kan vara lite svårt eftersom urvalet är så stort. Ett tips är att hitta en bra balans mellan magkänsla, personlig stil och inspiration. Här på Mayflower får du personlig hjälp med att hitta dina favoritblommor till den stora dagen – så du får den där känslan vi lite skämtsamt kallar superlagom. Lagom med en liten tvist!

Ett hantverk av blommor till bröllopsbuketten 

 

Hos oss på Mayflower läggs uppmärksamheten på de små och stora detaljerna så du alltid får en konstnärlig touch på din blombukett. Visst finns det trender du kan gå efter men bröllopsblommorna kan även vara en häftig blandning av olika blommor du kanske aldrig hade tänkt skulle passa ihop. Naturnära brudbuketter, mixade vita blommor eller en sprakande färgbukett som symboliserar er passion – vad du än önskar dig och behöver inför bröllopet gör vi allt i vår makt för att ordna det.

Ett blomstrande tips! Spana gärna in våra workshops där du kan lära dig binda dina egna blombuketter, kanske till ditt egna bröllop. Få mer inspiration här!

 

Vi gör blomstermagi av dina bröllopsdrömmar

 

Brudbuketten är väldigt viktig, det är vi fullt medvetna om. Hos oss blir dina bröllopsdrömmar till verklighet genom en touch av blomstermagi som skapar minnen för livet. Vi tar oss tid att lyssna på dina önskemål och inspireras av din vision för att skapa ett blomsterarrangemang som inte bara är vackert, utan också en förlängning av er kärlekssaga.