Blomsterservice

Att välja blommor till en begravning är ett känsligt och viktigt beslut, eftersom de symboliserar respekt och minnen för den bortgångne

Mayflowers blomsterservice

Vi tar blommor till en ny nivå genom att erbjuda skräddarsydda tjänster som färska blommor i arbetsplatsens lobby varje vecka, prydnad i privata hem och gröna blomsterväggar på seniorboenden. Hos Mayflower är blommor inte bara dekoration; de är kraftfulla verktyg för att skapa minnen och en känsla av glädje till livets alla stunder.

Få en trevligare inomhusmiljö på kontoret

 

Växter är inte bara vackra dekorationer; de är nyckeln till ett hälsosammare och mer balanserat arbetsklimat. Hos Mayflower strävar vi efter att skapa en arbetsplats där varje blad spelar en roll i att förbättra både fysisk och psykisk hälsa. Genom att plantera växter skapar vi inte bara en dekorativ miljö utan också en allergivänlig och hållbar atmosfär.

Vikten av växter

 

Visste du att växter och blommor gör mycket för inomhusmiljön? Och de är inte bara en fröjd för ögat utan levererar en rad olika fördelar:

Temperaturreglering – Våra växter fungerar som naturliga termostater. Genom avdunstning från bladen bidrar de till att stabilisera temperaturen och skapa en bekväm arbetsmiljö året runt.

Ljuddämpande egenskaper – Växterna agerar som ljudabsorbenter och skapar en lugnande akustisk miljö. Detta minskar stress och skapar en mer koncentrerad arbetsplats.

Stimulering av kreativitet – Studier visar att närheten till grönska kan öka kreativiteten. Våra växter inspirerar till nya idéer och passar därför på dagis, seniorboenden och verksamheter.

Luftrenande effekt – Genom att absorbera damm och föroreningar renar våra växter luften, vilket främjar en hälsosam inomhusmiljö och minskar risken för luftburna allergener.

Blomsterservice med internationell feeling

 

Hos Mayflower omfamnar vi en internationell känsla med blommor från hela världen, samtidigt som vi väver in den varma och välkomnande atmosfären som präglar vårt älskade Södermalm där vi finns. Varje blomma i vår butik har en historia, och vi är stolta över att dela den med dig och dina nära. Med en internationell känsla och en varm framtoning erbjuder vi på Mayflower inte bara blommor utan en hel upplevelse som skapar en positiv atmosfär och sprider glädje i varje hörn.