Blommor

Brudbuketter och blommor till bröllop är inte bara vackra tillbehör; de symboliserar kärlek och lycka, och bidrar till att skapa en oförglömlig atmosfär på er speciella dag

Säg det med blommor

Blommor säger mer än tusen ord. Hos oss kan du välja mellan vackra snittblommor, höstiga buketter, pampiga julblommor inför jul, somriga blomster till midsommar eller bara för att överraska någon när som helst. Ta även del av våra spännande workshops och utbildningar för att lära dig bli din egna florist.

Behöver du hjälp med blommor?

Vill du alltid ha fräscha blommor i en stor vas i receptionen på jobbet? Snyggt bundna buketter i loungen på hotellet? Eller kanske inspirerande blommor med lite god choklad för att överraska den du älskar? Möjligheterna är oändliga med blommor och vi rådger dig gärna och hjälper dig med vår blomsterservice. Dessutom kan du ta del av våra workshops där du får lära dig en massa kul om blommor och blad.

Blommor för alla tillfällen

 

Det roliga med blommor är att de kan användas till så mycket och på så olika sätt. Beställ snittblommor styckvis eller i en vacker blombukett. Eller slå på stort och gör en blomvägg inför ett event eller häftiga blombinderier för bröllopet.

 

Snittblommor från hela världen

Vår passion för blommor tar dig med på en resa genom vackra färger och dofter från alla hörn av världen. Vårt sortiment av snittblommor är noga utvalt för att erbjuda en exotisk mix som inte bara förhöjer ditt hem utan också väcker känslor och minnen. Från tropiska blommor till eleganta europeiska favoriter – hos oss hittar du allt.

 

Blombuketter med kärlek och fantasi

Våra erfarna florister skapar blombuketter som går utöver det förväntade. Varje bukett är en konstnärlig skapelse, sammansatt med kärlek och fantasi. Oavsett om det är en speciell dag, ett jubileum eller bara för att göra någon glad, har vi den perfekta buketten för varje tillfälle.

 

Skicka blommor

 

Vill du skicka blommor med vårt blomsterbud? Du kan lägga din blombud beställning direkt på vår hemsida eller ringa oss så tar vi tag i saken. Självklart kan du även komma förbi direkt i vår blombutik på Södermalm och prata med oss om din beställning. Vi skickar blommor både till städer i Sverige, samt till resten av världen. Vi samarbetar med Florister i världen som alltid ser till att dina blommor levereras i god tid.