Beställ blombud i Stockholm

Visa någon att de betyder något för dig. Skicka en blomstrande överraskning till dina internationella vänner eller låt våra blommor vara språket för din glädje. Vårt blombud gör det enkelt att skicka blommor till nära och kära var de än befinner sig. Vi samarbetar med Florister i världen som levererar dina blommor i både Sverige och världen.

Minnesvärd blomsterprakt för speciella ögonblick

Blommor är den perfekta gåvan för att gratulera, fira födelsedagar, önska lycka eller till och med erbjuda en uppriktig ursäkt. Denna enkla gest lyser upp varje tillfälle och är ett fantastiskt sätt att visa kärlek och omtanke. Våra florister arbetar med passion och kreativitet för att göra varje bukett unik och minnesvärd.

 

Välj de rätta blommorna

Välja rätt blomma är avgörande, och vi har ett varierat utbud för varje tillfälle. Rosor, en klassisk symbol för kärlek, är perfekt när du vill överraska din partner. För att muntra upp en vän, välj en färgglad bukett som speglar glädje. Vårt sortiment varierar över säsongerna för att säkerställa högsta kvalitet i varje bukett. Är det en växt eller blomma du önskar att skicka men som vi för närvarande inte har i vårt sortiment kan vi leta upp den åt dig och köpa in den.

 

Glöm inte hälsningen…

 

Att skicka blommor blir ännu mer meningsfullt när det följs av ett personligt meddelande. På Mayflower inkluderar vi ett kort med varje bukett om du vill, så att du kan uttrycka dina känslor och tankar. Skriv ned vad du vill säga, och vi ser till att det når mottagaren. Blommor blir en ännu vackrare gest när de åtföljs av dina ord.

Sätt ihop din egen blombukett eller låt oss hjälpa dig

 

För oss på Mayflower är varje bukett en unik skapelse, och för att säkerställa att du får den service du förtjänar, följer vi ingen standardmall för hur buketten bör se ut. Vi tar hänsyn till din budget, önskad färgskala och eventuella preferenser för att skapa något helt unikt för både din mottagare och dig själv. Men vi kan även använda vår egen fantasi och göra en bukett. Hos Mayflower strävar vi efter att skapa blommor med hjärta och själ, där varje bukett blir en personlig och minnesvärd upplevelse för våra kunder.