Begravning

Att välja blommor till en begravning är ett känsligt och viktigt beslut, eftersom de symboliserar respekt och minnen för den bortgångne

Blommor till begravning

Med blommor till begravningen lyfter du den avlidnes önskan och personlighet samtidigt som du skickar en sista hälsning till den du älskat så högt. Hos oss på Mayflower kan du beställa begravningskransar, begravningsbuketter och enklare arrangemang som placeras vid kistan eller urnan.

Säg farväl med begravningsblommor som talar från hjärtat

 

Med blommor till begravningen kan du dela ditt budskap med din anhörig och samtidigt skapa en vacker stämning under ceremonin. Oavsett om du vill beställa begravningsblommor för kistdekoration eller skicka kondoleansblommor till en begravning, hjälper vi på Mayflower dig.

Nedan följer några tips på blommor till begravning.

1. Ett hav av vitt för ett fridfullt avsked

Välj vita blommor för att symbolisera renhet och frid. En bukett med vita liljor eller rosor ger ett vackert och stilla avsked.

2. Livets färger för att hedra de vackra minnena

Om den avlidne hade en passion för färg, låt blommorna återspegla detta. En färgglad bukett kan vara ett vackert sätt att hylla deras liv.

3. Personliga inslag för att minnas den avlidne

Lägg till personliga inslag, som den anhöriges favoritblommor eller färger. Det skapar ett djupare band och ett mer personligt avsked.

Skriv dina sista ord på ett kort eller ett band

I dessa ögonblick av stillhet och sorg där orden kan kännas flyktiga och svårfångade – låt oss hjälpa dig att sätta ord på det ofattbara. När du skriver dina sista ord på ett kort eller ett sorgband, ser vi det som en kärleksfull handling – en sista hälsning som du kan förmedla.

Rätt blommor när du har sorg

 

Vi på Mayflower är här för att göra begravningen personlig och vördnadsfull. Vi är inte bara experter på blommor, utan också på att förmedla känslan när du vill visa din sorg och din respekt. Varje bukett är sammansatt med omsorg och varje arrangemang bär på vårt engagemang för att göra begravningsceremonin speciell.

Välj blommor som berättar sin egen berättelse

 

Vår blomstersamling sträcker sig över hela världen för att erbjuda dig något utöver det traditionella. Från exotiska tulpaner till doftande lavendel – varje blomma är ett konstverk som berättar sin egen historia. Hos Mayflower finner du inte bara blommor, utan en resa genom färger och dofter från olika hörn av världen.